Δημοσιογραφικές προτροπές για την Ελλάδα

[inline:trk.jpg]
«Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ»
Κλείνοντας τις δηλώσεις του στο ΚΤ, ο Ουέμπστερ Τάρπλεϊ είχε δώσει τη δική του εκτίμηση για το τι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα (και φυσικά δεν έγινε ποτέ…): «Νομίζω πως αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα δεν είναι αυστηρότητα. Αντίθετα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες προσπάθειες προστασίας της χώρας και του λάου της. Να στηθεί μία οχύρωση για να αντιμετωπιστεί η κερδοσκοπία και ίσως για να τιμωρηθούν οι κερδοσκόποι για όσα κάνουν».
«Η Ελλάδα θα γίνει μια μολυσματική ασθένεια που θα μολύνει όλα τα χρέη στον κόσμο: Κυβερνητικά, εθνικά, κρατικά, επαρχιακά»
Κι ενώ ο οικονομικός παγκόσμιος πόλεμος μαίνεται με αμείωτη ένταση και η Ελλάδα συνεχίζει να υποφέρει από την οικονομική κρίση και τα α¬πάνθρωπα μέτρα που διαρκώς επιβάλλουν οι ντόπιες κυβερνήσεις (κατ’ εντολήν των δανειστών), έχει αξία να ανατρέξουμε στο (σχετικά πρόσφατο) παρελθόν και να σταθούμε σε λόγια ανθρώπων που είχαν προειδοποιήσει για το κακό που ερχόταν. Ενας από αυτούς, είναι ο αμερικανός δημοσιογράφος – ερευνητής, Ουέμπστερ Τάρπλεϊ, ο οποίος εργάζεται σκληρά εδώ και χρόνια προσπαθώντας να ξεσκεπάσει τις ραδιουργίες που συντελούνται με θύματα τους λαούς. Δύο χρόνια πριν, λοιπόν, ο Τάρπλεϊ είχε προβλέψει με ακρίβεια τα δεινά που περίμεναν τπν Ελλάδα, εμπλέκοντας στην ανάλυση του και τον… διαβόητο,

Νεκτάριος Κατσιλιώτης

Ιστορικός - Εκδότης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *