Ελληνική κουζίνα και διαύγεια

[inline:images.jpg]
Οι profilers των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πολυφυλετικών χωρών όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία διαπίστωσαν οτι οι `Ελληνες μαθητές είχαν άριστη
απόδοση,παρά τον φτωχότερο υλικοτεχνικό τους εξοπλισμό,γιατί τρώγαν
φαγητό κουζίνα και είχαν τα εν τάβλα διαβατήρια έθιμα.
Πράγματι,το μαγειρεμένο φαγητό,σε σωστή αναλογία,καθαρίζει τα κύττα
ρα από την ηλεκτρομαγνητική βραχυκύκλωση(αδράνεια) ενω η κουβέντα
στο τραπέζι,με την κριτική και την ταπείνωση,βοηθά το άτομο να βγεί από
τον εγωκεντρισμό του και του επιτρέπει να έχει τα ψυχικά αποθέματα να
επιβιώσει σε μιά σκληρή νεοδαρβινική κοινωνία.
Γι’αυτό το λόγο οι σύγχρονες Ελληνίδεν να μην έχουν φεμινιστικά απωθη
μένα και να ετοιμάζουν μαγηρεμένο φαγητό.Οι δε άνδρες να επισκέπτονται το σπίτι το μεσημέρι ώστε να δίνουν μαθήματα ζωής στους
νεαρούς εφήβους των οποίων η δίψα για ζωή τους σπρώχνει σε μεγάλες
περιπέτειες.
Νεκτάριος Κατσιλιώτης
Ιστορικός-Εκδότης

Νεκτάριος Κατσιλιώτης

Ιστορικός - Εκδότης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *