Η Ελλάδα που αντιστέκεται στον νεοταξικό διεθνισμό

[inline:images.jpg]
Η Ελλάδα που αντιστέκεται στον νεοταξικό διεθνισμό
Γίωργος Καρατζαφέρης

Είπαμε να πλημμυρίσετε το Σύνταγμα,δεν είπαμε να κλείσετε και την Ερμού.Αυτή είναι η Ελλάδα κύριε Ερντογκάν.Αυτή είναι η ψυχή του μέσου `Ελληνα.Αυτό είναι το φρόνημα των Ελλήνων και όχι οι κουμπαριές και οι ζεμπεκιές που σ’έχουν συνηθίσει.
Η Ελλάδα είναι εδώ.Ο λαός της Ελλάδος είναι εδώ.Λένε ότι ο ηρωισμός είναι να μιλάς όταν οι άλλοι σιωπούν.Πατριωτισμός,όμως,είναι όταν σηκώνεις το ανάστημα σου τη στιγμή που οι άλλοι λυγίζουν.
Δεν καταγγέλλουμε τον πρωθυπουργό ότι λύγισε.Δεν τον κατηγορούμε ότι φοβάται.Του ζητάμε να παραμερίσει,για να περάσουν αυτοί που μπορούν να πούν το μεγάλο ΟΧΙ στην επέλαση του διεθνισμού στην Ελλάδα μας.
Τα μεγάλα ΟΧΙ που λέει η πατρίδα μας σε στιγμές σαν και αυτές όπου κρίνεται εάν θα έχουμε συγκάτοικο την Τουρκία στην Ε.Ε ή μη.Είναι μεγάλη η στιγμή για το έθνος,γιατί από εδώ επάνω βλέπω την γαλανόλευκη.Βλέπω την σημαία της Κύπρου,βλέ
Πω την σημαία του Βυζαντίου και βλέπω τις κόκκινες σημαίες που σημαίνει ότι όλους εμάς ενώνει η Ελλάς.`Όπως μας ένωσε το 1821,το 1912,το 1913,το 1940.
Μπροστά στην νέα απειλή της νέας τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης είμαστε ενωμένοι να κάνουμε το καθήκον για την πατρίδα.Δεν θα λυγίσουμε,δεν θα υποχωρήσουμε.Δεν φοβόμαστε την `Αγκυρα,ούτε τις Βρυξέλλες.Και αυτό το απέδειξα τις τελευταίες μέρες με τις μάχες που έδωσα,μόνος,εναντίον ενός κατεστημένου που θέλει να επιβάλει την παρουσία της Τουρκίας στην Ευρώπη.

Νεκτάριος Κατσιλιώτης

Ιστορικός - Εκδότης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *