Νέα σενάρια ΜΙΤ κατά της Ελλάδος

Νέα σενάρια ΜΙΤ κατά της Ελλάδος
[inline:mt.jpg]
Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της τουρκικής µαύρης προπαγάνδας για να εµπλέξουν προßοκατόρικα την Ελλάδα σε επιθέσεις κατά τουρκικών και άλλων στόχων ßρίσκεται σε εξέλιξη µέσω ύποπτων διαρροών!

Μετά από την πολύµηνη εντατική προßολή σεναρίων που ήθελαν τούρκους που κατηγορούνται για διάφορα εγκλήµατα από την Άγκυρα δήθεν να εκπαιδεύονται και να διαµένουν σε …στρατόπεδο στο Λαύριο και σε διάφορα …εξοχικά περί την …Αττική ή σε σπίτι στην …Θεσσαλονίκη, τώρα δήθεν ανακάλυψε … γιάφκα στον Νέο Κόσµο, που όµως ο ”τροµοκράτης ” την εγκατέλειψε και πήγε στην …Συρία!!!

Τον κατηγορούν για 3 φόνους

Ο λόγος για τον Ισµαήλ Ακκόλ ο οποίος κατά τις πηγές της Milliyet, ειναι “Ο δραπέτης του εγκλήµατος Σαµπαντζί”. Γράφει λοιπόν, ότι ο εν λόγω φερόµενος ως και υποψήφιος ”ßοµßιστής αυτοκτονίας” ßρίσκεται τώρα στη Συρία αφού έφυγε από την Ελλάδα όπου ζούσε για πολύ καιρό… Επιπλέον, ισχυρίζεται, ότι είναι ένας από τους τρεις, που είχαν δολοφονήσει το 1996 τον επιχειρηµατία Οζντεµίρ Σαµπαντζί, τον Χαλούκ Γκιοργκούν και την Νιλγκιούν Χάσεφε, από τον όµιλο Σαµπαντζί.

Το σενάριο εµπλοκής της Ελλάδας σύµφωνα µε την MIT είναι το εξής: “Οι ΗΠΑ, µετά την επίθεση που είχε γίνει στην Αµερικανική Πρεσßεία στην Άγκυρα, είχε αρχίσει να ασκεί πίεση στην Αθήνα, αναφορικά µε την τροµοκρατική οργάνωση DHKP-C.

Η στάση αυτή των ΗΠΑ ανάγκασε, την Ελλάδα να …κλείσει τις …γιάφκες της οργάνωσης στη χώρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσµα ο Ακκόλ να εγκατασταθεί στη Συρία, όπου το DHKP-C άνοιξε και πάλι στρατόπεδο.

Επειδή, µέλη του DHKP-C αναµιγνύονται σε τροµοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία, η ασφάλεια προειδοποίησε όλες τις αρµόδιες υπηρεσίες για τον Ακκόλ, ο οποίος είχε διαφύγει στο εξωτερικό, µετά την επίθεση στον όµιλο Σαµπαντζί µε συνεργό την Φεχριγιέ Ερντάλ.

Μετά από αίτηµα του τουρκικού Υπουργείου Δικαιοσύνης εκδόθηκε Ερυθρό Δελτίο της Ίντερπολ για τη σύλληψή του και τα ίχνη του ßρέθηκαν, στις αρχές του 2000, στο Βέλγιο, όπου έζησε µαζί µε την Ερντάλ για κάποιο διάστηµα εκεί. Αργότερα διαπιστώθηκε ότι µετέßη στη Γερµανία και στη συνέχεια στην Ελλάδα.

Οι τουρκικές Υπηρεσίες Πληροφοριών ”διαπίστωσαν”, κατά το προßοκατόρικο σενάριο, ότι ο Ακκόλ, στον οποίο η οργάνωση έδωσε το ψευδώνυµο «Ισά», έζησε για ένα διάστηµα στη …σοφίτα τριόροφου κτιρίου στην περιοχή Ν. Κόσµος της Αθήνας και χρησιµοποίησε πλαστή ταυτότητα µε το όνοµα …«Μεχµέτ».

Όπως γράφει η εφηµερίδα έγινε αντιληπτό ότι ο Ακκόλ, που έζησε για …χρόνια στην Ελλάδα, τελικά την εγκατέλειψε, λόγω της πίεσης που ασκήθηκε από την Ελλάδα στο DHKP-C.

Μετά την επίθεση που είχε γίνει στην Αµερικανική Πρεσßεία στην Άγκυρα, µε ”ζωντανή ßόµßα”, η αµερικανική διοίκηση άρχισε να ασκεί πίεση και η κυßέρνηση της Αθήνας άρχισε να τηρεί σκληρή στάση κατά της οργάνωσης και η Ελλάδα, η οποία υποστήριζε επί χρόνια την οργάνωση, άρχισε να κλείνει τις γιάφκες της οργάνωσης στη χώρα.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, διαπιστώθηκε ότι µέλη της οργάνωσης στην Αθήνα άρχισαν να φεύγουν στο εξωτερικό. Έτσι και ο Ακκόλ µετέßη στη Συρία, σε στρατόπεδο που άνοιξε και πάλι η οργάνωση εκεί”!

Μήπως η ΕΥΠ θα πρέπε να εφαρµόσει επιχείρηση “µετα-προπαγάνδας” ώστε να αποδυναµώσει τις φανταστικές ιστορίες των Τούρκων καθότι οι ενέργειες τους ßλάπτουν την εικόνα της χώρας µας στο εξωτερικό;
Tµήµα ειδήσεων defencenet.gr

Νεκτάριος Κατσιλιώτης

Ιστορικός - Εκδότης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *