Το ελληνικό πολιτικό κράχ

Το ελληνικό πολιτικό κράχ
Γεώργιος Καρατζαφέρης

[inline:dm.jpg]
Ζούμε σήμερα ένα οικονομικό κράχ αδιευκρινίστου ακόμη μεγέθους.Οι αιτίες που διαμόρφωσαν αυτή την κρίσιμη κατάσταση είναι πολλές και σε πολλά επίπεδα.
Στην Ελλάδα όμως ζούμε ταυτόχρονα και ένα πολιτικό κράχ.Είναι το τέλος του «δικομματισμού.Α.Ε» και των αμαρτωλών έργων του,που έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή ολέθρια κατάσταση.
Να αγκομαχά οικονομικά,να υποχωρεί στα εθνικά της δίκαια και να φθάνη στο σημείο να παζαρεύει την εθνική της ταυτότητα.Δηλαδή να κάνει διαπραγματεύσεις εάν η Μακεδονία είναι μέρος του Ελληνισμού ή μια άλλη ξεχωριστή εθνότητα και μάλιστα εχθρική προς την Ελλάδα.
`Όλα αυτά είναι φαινόμενα του πολιτικού κράχ που βιώνει η ελληνική κοινωνία και για το οποίο βασικοί υπεύθυνοι είναι οι εκπρόσωποι του Δικομματισμού Α.Ε,αλλά και της Αριστεράς.
Είναι ένα πολιτικό κράχ για το οποίο δεν μιλά κανείς,εκτός από τον ΛΑΟΣ και που κανείς δεν ξέρει πως θα καταλήξει αυτή η «φούσκα» όπως και στο παγκόσμιο οικονομικό κράχ που ζούμε.`Ολοι μας είμαστε μπροστά στις ευθύνες μας για το ελληνικό έθνος και την Ιστορία.

Νεκτάριος Κατσιλιώτης

Ιστορικός - Εκδότης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *