Δημητριακό κατά του καρκίνου και της παχυσαρκίας

Δημητριακό κατά καρκίνου και παχυσαρκίας
Ο Οικολόγος
[inline:dm.jpg]
`Ένα σούπερ δημητριακό που καταπολεμά την παχυσαρκία και τον καρκίνο δημιουργήθηκε από ερευνητή του Πανεπιστημίου του Ιλινόις.Ο δρ Σου Γιούν Λι,
καθηγητής διατροφολογίας,δήλωσε ότι βασικό συστατικό του «νέου» δημητριακού είναι η σόγια και ότι για να το κάνει πιο ελκυστικό πρόσθεσε ωραίο άρωμα κανέλας.
Το δημητριακό αυτό είναι ιδανικό να καταναλώνεται το πρωινό,γιατί είναι πολύ
Ισορροπημένη τροφή και περιέχει λιπαρά και σάκχαρα σε σχέση μ’άλλα δημητριακά που
Προορίζονται γι’αυτό το μεγάλης σημασίας γεύμα.
Επίσης,έχει το προτέρημα να δημιουργεί μετά την κατανάλωση του αίσθημα κορεσμού που κρατάει μέχρι το μεσημεριανό γεύμα,κάτι πολύ βασικό για τους παχύσαρκους που
Χαρακτηρίζονται από σπασμωδική βουλημική τάση.
Ο καθηγητής επισήμανε ότι το σούπερ δημητριακό του,όπως το αποκαλεί,μειώνει τον
Κίνδυνο του καρκίνου,ιδιαίτερα εκείνον του προστάτη και του στήθους,ενώ συμβάλει
Και στη μείωση του επιπέδου της χοληστερόλης στο αίμα,χάρη στις ευεργετικές πρωτείνες της σόγιας,οι οποίες είναι ήδη γνωστό ότι προστατεύουν και από την
Οστεοπόρωση.

Νεκτάριος Κατσιλιώτης

Ιστορικός - Εκδότης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *