Η υπερκοστολόγηση στα έτοιμα φαγητά

[inline:gr.jpg]
Χθές μια φίλη μου αγόρασε μια μερίδα γύρο και μια πατάτες.Η επιθυμία της
Ήταν να πάρει δύναμη και θετική ενέργεια από το κρέας,το άμυλο και το αλάτι
Ύστερα από μια κουραστική μέρα ως μνημονιακή πωλήτρια.`Οταν όμως πήγε
Στο ταμείο να πληρώσει έπαθε σόκ.Το φαγητό κόστιζε 9.50 ευρώ ενώ μετά βίας
Θα έπρεπε να δώσει 6.00 ευρώ με μια σωστή κοστολόγηση.
`Οταν η φίλη μου κάθησε στο τραπέζι να φάει τον “αλμυρό” γύρο σκέφθηκε το
Την κατανομή του ποσού.Το 70% του ποσού πάει στα δημοτικά τέλη,το 20% μετά
Βίας στην επιχείρηση και το 10% στους υπαλλήλους.Αμέσως κατάλαβε ότι οι
Κυβερνώντες θα έπρεπε να κάνει μια διαρθρωτική αλλαγή στις απαρχαιωμένες
Σοσιαλιστικές δομές της τοπικής αυτοδιοίκησης ώστε και το φαγητό να είναι προσιτό
Στον βιοπαλαιστή και το ποσοστό διανομής στην επιχείρηση να είναι μεγαλύτερο.
Νεκτάριος Κατσιλιώτης
Ιστορικός-Εκδότης

Νεκτάριος Κατσιλιώτης

Ιστορικός - Εκδότης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *