Προβληματισμοί των εταίρων για το ελληνικό χρέος

Προβληματισμοί των εταίρων για το ελληνικό χρέος
[inline:akp.jpg]
Βόμβα που άρχισε να χτυπά ξανά, χαρακτηρίζει την Ελλάδα δημοσίευμα των Times, αναφέροντας ότι μετά από δύο διασώσεις, πολλές διαπραγματεύσεις και ένα κούρεμα χρέους, οι εταίροι νόμιζαν ότι είχαν απασφαλίσει την βόμβα.

Ο αρθρογράφος της εφημερίδας Φίλιπ Άντρικ, αναφέρει πως «αν η Ελλάδα είναι το προβληματικό παιδί της Ευρωζώνης, πρέπει να κατηγορήσεις τους γονείς της».

Όπως λένε σε ανάλυση τους οι Τimes, η Ελλάδα είναι πάλι σε ένα κρίσιμο σημείο και ο κόσμος έχει στρέψει τα βλέμμα τα προς τη χώρα μας, με το ερώτημα αν θα βρεθούν οι βουλευτές για την Προεδρική εκλογή ή θα έχουμε ξανά εκλογές.

«Προσπαθούμε να βρούμε συναινέσεις για να αποφύγουμε τις εθνικές εκλογές, όχι να επιτείνουμε τις υπάρχουσες πολιτικές διαιρέσεις. Όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις οι πολίτες δε θέλουν πρόωρες εκλογές» δήλωσε από την πλευρά του στους Financial Times βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Το ίδιο στέλεχος της κυβέρνησης αναγνώρισε ότι «αν κατά τις δύο πρώτες ψηφοφορίες η υποψηφιότητα Δήμα δεν συγκεντρώσει 170 ψήφους, τότε οι πιθανότητες να εκλεγεί πρόεδρος κατά την τρίτη ψηφοφορία θα είναι εξαιρετικά ισχνές».

ΠΗΓΗ: enikonomia.gr

Νεκτάριος Κατσιλιώτης

Ιστορικός - Εκδότης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *