Η μεταμοντέρνα καθημερινότητα

Η μεταμοντέρνα καθημερινότητα
Πόπη Σουφλά

`Ενας συμβιβασμός είναι η ζωή μας.Μηχανές αναπαραγωγής γίναμε.Και να αναπαράγουμε παιδιά,έχει καλώς,δεν θα είχαμε την πρωτιά στην υπογεννητικότητα.Ελάτε όμως,που αναπαράγουμε μόνο για να κάνουμε τα ξένα αφεντικά πλουσιότερα και τους παγκόσμιους εξουσιαστές ισχυρότερους.
Δουλεύουμε χωρίς προοπτικές και αυτό,μας βυθίζει σε αδιέξοδα και γεννά ψυχολογικά στρές(Σ.Τ.Ε ο σίγουρος δρόμος προς τα ναρκωτικά).Δεν το έχετε καταλάβει;Μας έχουν φέρει στο αμήν τα αμήν τα Μεγάλα Αφεντικά με την άνιση ανακατανομή του εισοδήματος και την φιλοσοφία της οικονομικής τους πολιτικής.
Κυβερνήσεις που παίρνουν μονομερώς άδικες αποφάσεις και μέτρα που πλήττουν τους αδυνάμους και ευνοούν τους ισχυρούς.Και μέσα σ’αυτό το θολό τοπίο,κάνουν πάρτυ και θραύση τα γαλάζια και πράσινα τρωκτικά.`Οπου και να κοιτάξεις γύρω σου,θα δείς λαμόγια,μίζες,κολλητούς ,κουμπάρους και αναξιοκρατία.
Αυτή την Ελλάδα παραδίδουμε στα παιδιά μας.Και την παραδίδουμε χωρίς ενοχές και τύψεις,χωρίς αντιστάσεις και αναστολές.Σάπιες ρίζες δοντιών τους παραδίδουμε.Δόντια που τα χαλάσαμε από το μάσημα της πιο ρυπαρής τροφής,τον αμοραλισμό.

Νεκτάριος Κατσιλιώτης

Ιστορικός - Εκδότης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *